به گزارش پایگاه اطلاعرسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران به نقل از ایرنا؛ رضا بهراملو با اشاره به اینکه موافقتهایی برای منجمدسازی و ذخیرهسازی مرغ مازاد در استان انجام شده است اظهار کرد: روزانه حدود ۵۰ تُن مرغ مازاد استان به منظور تامین نیاز ایام پایانی سال منجمد و ذخیره میشود.
وی یادآور شد: انجمادسازی مرغ به شیوهای انجام میشود که خللی در بازار مصرف ایجاد نشود به ویژه اینکه میزان تولید، مازاد بر نیاز است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از آمادگی سه کشتارگاه برای خرید و منجمدسازی مرغ در استان خبر داد و گفت: قراردادی بین پشتیبانی امور دام و اتحادیه مرغداران منعقد شده است.
بهراملو با اشاره به اینکه مراحل پایانی اجرای توزیع هوشمند مرغ و سایر کالاهای اساسی در حال پیگیری است به طوری که به زودی در سراسر استان اجرا میشود اضافه کرد: فامنین به عنوان آزمونه/پایلوت/ اجرای طرح مد نظر قرار گرفته و مسائل و مشکلات احتمالی بررسی شده است.
۲ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجهریزی در بهمن ماه
وی اظهار کرد: جوجهریزی در استان با جدیت ادامه دارد به طوری که از ابتدای بهمن تاکنون ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجهریزی انجام شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه در حوزه جوجهریزی هم اکنون ۱۰۷ درصد از میزان تعهد بهمن ماه محقق شده است.
بهراملو تصریح کرد: تعامل سازنده با تولیدکننده و مرغدار سبب شده کمبود و مشکلی در تولید، توزیع و نظارت وجود نداشته باشد.
🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران