اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران تشکلی مردم نهاد است که با ایجاد شبکه ملی از اتحادیه های استانی و تعاونی شهرستان به منظور ارتقا تولید گوشت مرغ در کشور با هماهنگ نمودن منافع مرغداران گوشتی و سیاست های کلی دولت تشکیل گردیده که در راستای اهداف بلند مدت خود در بخش مرغداری، اقدام به ارائه آخرین دستاوردهای علمی در این زمینه نموده است. از جمله مهمترین فعالیتهای این اتحادیه در بخش مرغداری ارائه علوم و فناوریهای نوین در ایجاد، توسعه و نگهداری صنعت مرغداری در کشور مبتنی بر استانداردهای بین المللی می باشد.