به گزارش پایگاه اطلاعرسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران به نقل از ایرنا؛ صالح محمدی اظهار کرد: سال گذشته ۴۶ درصد جوجههای تولیدی مزارع مرغ مادر در استان گیلان مصرف شد و بقیه به سایر استانهای کشور ارسال شدهاست.
وی افزود: گیلان رتبه نخست را به لحاظ شرکتهای زنجیرهای مرغ به خود اختصاص داده که این مهم علاوه بر تامین امنیت غذایی در کشور، ایجاد اشتغالزایی پایدار و جلوگیری از خروج ارز از کشور، منجر به تابآوری در شرایط تحریم و بحرانی میشود.
محمدی با بیان اینکه گیلان از استانهای پیشرو در توسعه صنایع بالادستی پیشران صنعت طیور در کشور است، عنوان کرد: میانگین توزیع روزانه مرغ در استان ۳۰۸ تن است ضمن اینکه ۳۳۱ تن نیز به سایر استانها به ویژه تهران و البرز به قیمت مصوب ارسال میشود.
وی اضافه کرد: استان گیلان با ۱۱ واحد پرورش مرغ اجداد گوشتی فعال رتبه نخست، ۹۹ واحد مرغ مادر جایگاه دوم و ۹۰۷ واحد مرغ گوشتی رتبه سوم تولید گوشت مرغ در کشور را دارد.
🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران