به گزارش پایگاه اطلاعرسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران به نقل از ایرنا؛ سید مجتبی حسینی افزود: در حالی ۲۰۰ تن تولید مرغ داشتیم که نیاز استان ۵۰ تن مرغ بوده و مازاد گوشت از شهرستانهای بشرویه، سرایان، نهبندان، فردوس و قاینات به مرکز استان برگشت داده شده است.
وی بیان کرد: برای تامین مرغ گرم مورد نیاز مردم در تعطیلات، برنامهریزی کامل با هماهنگی و همکاری کشتارگاههای سطح استان از یک هفته قبل انجام و مرغ روز قبل از تعطیلات کشتار شد.
معاون توسعه بازرگانی و صنایع سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه هیچ گونه کمبودی در این خصوص نداریم گفت: با توجه به اینکه مرغ گرم ۷۲ ساعت بعد از کشتار قابل نگهداری است، بخشی از مرغ مازاد را منجمد کردیم.
وی عنوان کرد: علت اینکه امروز مرغ گرم در بازار موجود نیست به دلیل تعطیلی کشتارگاهها در شب گذشته است و امشب مجدد کشتار انجام میشود و از فردا روال عادی توزیع و عرضه مرغ گرم به بازار بر میگردد.
حسینی یادآور شد: از طرفی با توجه به آمادگی ذهنی مردم در خصوص وضعیت تعطیلیها، عموم مردم قبل از تعطیلات خرید خود را انجام میدهند تا در تعطیلات با مشکل کمبود یا نبود گوشت مواجه نشوند.
وی از افزایش ۲۶ درصدی جوجهریزی در سال ۱۴۰۲ نسبت به قبل از آن خبر داد و گفت: این دستاورد با برنامهریزی کلان کشور در تامین نهاده و برنامه ریزیهای دقیقی که داخل استان انجام شد، محقق شده است.
معاون توسعه بازرگانی و صنایع سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی افزود: میزان تولید مرغ در خراسان جنوبی روزانه بیش از سه برابر نیاز استان است لذا کمبودی در این زمینه نداریم و مرغ مازاد به استانهای همجوار ارسال میشود.
🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران