به گزارش پایگاه اطلاعرسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران به نقل از ایرنا؛ امیرحسین نقی پور با اشاره به جوجه ریزی بیش از پنج میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه جوجه یکروزه ثبت شده در سامانه GIS در ۴۵ روز سپری شده طی سال جاری در همدان،افزود: تمامی واحدهای پرورش طیور صنعتی استان اعم از مزارع پرورش مرغ مادر، تخمگذار، نیمچه گوشتی ، پرورش بوقلمون دارای مسئول فنی_بهداشتی بوده و بر فعالیت بهداشتی این واحد ها توسط مسئولین فنی و کارشناسان ادارات دامپزشکی استان نظارت می شود.
مدیرکل دامپزشکی استان همدان اظهار امیدواری کرد: در جهت تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم در سال جاری با همراهی دولت و تولید کنندگان علاوه بر جهش تولید با کاهش بیماریها روبه رو شویم.
وی تاکید کرد: خروج کلیه طیور زنده از مرغداری به مقصد کشتارگاه نیز الزاماً باید توسط خودرو های مجاز و پس از اخذ مجوزهای بهداشتی_قرنطینه ای صورت گرفته و مسوولین فنی بهداشتی کشتارگاه های طیور پس از دریافت مجوز از خودرو ها و ثبت تایید تخلیه آن در سامانه قرنطینه ، نسبت به انجام کشتار طیور دریافتی در کشتارگاه اقدام می کنند.
🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران