به گزارش پایگاه اطلاعرسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران به نقل از ایرنا؛ خسرو شهبازی در جلسه وبیناری قرارگاه امنیت غذایی با ارائه گزارشی از وضعیت جوجه ریزی استان اظهار کرد: در اردیبهشت سال جاری به میزان پنج میلیون و ۶۶۵ هزار قطعه در واحدهای مرغ گوشتی استان جوجه ریزی انجام شد که نسبت به زمان مشابه در سال گذشته از رشد ۴۱ درصدی برخوردار است.
وی ادامه داد: در خرداد ماه سال جاری نیز تاکنون بیش از ۲ میلیون و ۹۱۱ هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغ گوشتی استان انجام شده است که نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته از رشد ۱۹ درصدی برخوردار است که پیش بینی می شود تا پایان خرداد ماه این میزان به پنج میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه افزایش یابد.
شهبازی گفت: روزانه ۲۰ تا ۳۰ تن از گوشت مرغ تولیدی استان مازاد بر مصرف استان بوده که به سایر استانهای کشور ارسال و برای صادرات هدف گذاری می شود.
وی با بیان اینکه کمبودی در تامین گوشت مرغ در استان وجود ندارد، افزود: با توجه به تولید بیش از نیاز استان و پیگیری های انجام شده، در راستای افزایش ارزش افزوده واحد های مرغداری و حمایت از این واحدها در جهت تحقق شعار سال، روند صادرات مازاد تولید واحدهای مرغداری استان نیز بیش از پیش تسریع و موانع صادراتی نیز برطرف شود.
🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران