به گزارش پایگاه اطلاعرسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران به نقل از ایرنا؛ برات الله زیدآبادی اظهار داشت: برای تولید این مقدار گوشت مرغ ۹ میلیون و ۹۳۷ هزار قطعه جوجهریزی در ۲۵۰ واحد مرغداری شهرستان سبزوار انجام شده است.
وی افزود: توسعه زنجیره صنعت مرغ از عوامل رغبت مرغداران سبزواری به افزایش جوجهریزی بوده که موجب افزایش تولید گوشت مرغ و عرضه آن در بازار شده است.
رییس شبکه دامپزشکی سبزوار گفت: افزون بر ۹۰ درصد گوشت مرغ تولیدی سبزوار در استان خراسان رضوی مصرف و بقیه آن به دیگر استانهای کشور حمل شده است.
زیدآبادی افزود: شهرستان سبزوار سالانه با تولید بیش از ۲۵ هزار تن گوشت مرغ، تامین کننده یک چهارم نیاز استان خراسان رضوی به این ماده پروتئینی است.
وی اظهار داشت: سبزوار از قطب های مهم دام، طیور و آبزیان در خراسان رضوی است و ۳۵ درصد اشتغال این شهرستان در حوزه دامپروری و پرورش طیور است.
🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران