به گزارش پایگاه اطلاعرسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران به نقل از ایرنا؛ دکتر عباس شاه میرزایی افزود: برای تولید این مقدار گوشت مرغ، چهار میلیون قطعه جوجهریزی در ۵۰ واحد مرغداری شهرستان کاشان انجام شده است.
وی افزود: توسعه زنجیره صنعت مرغ از عوامل رغبت مرغداران کاشانی به افزایش جوجهریزی بوده که موجب افزایش تولید گوشت مرغ و عرضه آن در بازار شده است.
رییس شبکه دامپزشکی کاشان بیان کرد: ۹۰ درصد گوشت مرغ تولیدی کاشان در استان اصفهان مصرف و بقیه آن به دیگر استان های کشور حمل شده است.
شاهمیرزایی افزود: شهرستان کاشان سالانه با تولید بیش از سه هزارو ۵۰۰ تُن گوشت مرغ، تامین کننده چهار درصد نیاز استان اصفهان به این ماده پروتئینی است.
🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران