به گزارش پایگاه اطلاعرسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران به نقل از ایرنا؛ معاون استاندار تهران گفت: میزان خودکفایی در پرورش و تولید مرغ گوشتی در این استان از چهار به ۱۲ درصد یعنی رشد سه برابری نسبت به سال ۱۴۰۱ رسیده است.
محمد علی مهری در جلسه بررسی آخرین وضعیت احداث واحدهای بزرگ مقیاس پرورش مرغ گوشتی (مگافارم) اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۱۲ درصد مصرف روزانه مرغ تهران در داخل استان تولید میشود.
وی افزود: برنامه ریزی اولیه برای احداث ۲ مگافارم در شهرستان ری و فیروزکوه انجام شده تا خودکفایی استان تهران در پرورش و تولید مرغ گوشتی به ۳۰ درصد افزایش یابد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران با تاکید بر افزایش تولید اضافه کرد: در سال گذشته ۱۹ واحد راکد مرغداری استان تهران احیا شد که موجب افزایش جوجه ریزی از ۵۰۰ هزار قطعه به یک میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه شد.
🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران