به گزارش پایگاه اطلاعرسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ حسین شیرزاد افزود: تمامی دستورالعملهای حوزه کنترل کیفی شرکت پشتیبانی امور دام کشور از آبان ماه سال جاری براساس آخرین شاخصهای تعیین شده و استانداردهای ملی و ابلاغی سازمان دامپزشکی بروزرسانی شده که این استانداردهای کیفی، ناظر بر حساسیت بالاتر نسبت به سلامت نهادههای دام و طیور و محمولههای فرآوردههای پروتئینی است.
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور افزود: این اقدام در راستای ضرورت کنترل کیفیت محمولات در زمان خرید و همچنین طی دوره ماندگاری در انبارها و سیلوهای استانی انجام شده تا محمولات با کیفیت مطلوب به دست مصرف کنندگان دام و طیور برسد، همچنین مدیران استانی موظف شدند تا براساس استانداردهای جدید نسبت به کنترلهای کیفی اقدام کنند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به وظایف تعریف شده برای دفتر کنترل کیفی، بازدیدهای ادواری از انبارها، سردخانههای ملکی و طرف قرارداد و همچنین محمولات موجود در انبارها برای مبادی ورودی شرکت متبوع نیز به طور مستمر انجام میپذیرد و در صورت مشاهده هرگونه عدم رعایت مفاد دستورالعملها، راهنمایی و توصیههای لازم به منظور انجام اقدامات پیشگیرانه به کارشناسان و مدیران استانی مربوطه ارائه میشود که طی نظارتهای دورهای به طور مستمر رصد و پایش میشوند.
شیرزاد اظهارداشت: در هنگام خرید گوشت قرمز و نیز خرید مازاد مرغ تولید داخل، ناظرین کنترل کیفی به صورت مستمر بر عملیات اجرایی کشتار، بستهبندی و انجماد محمولات استحصالی، نظارت کیفی به عمل میآورند تا نهادههای باکیفیت بالا و محمولههای پروتئینی سالم به مراکز عمده مصرف ارسال شود.
🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران