به گزارش پایگاه اطلاعرسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛
علی ابراهیمی، مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران عنوان کرد: آبان ماه امسال ۱۵۵ میلیون قطعه جوجه یک روزه تولید شد که اگر به طور میانگین هر مرغ حدود ۱.۷۰ تا ۱.۷۵ کیلو گرم وزن بگیرد بیش از ۲۶۰ هزار تن گوشت در کشور تولید خواهد شد.
وی افزود: گوشت حاصل از این جوجهریزی تقریباً از نیمه دوم آذر و اوایل دی ماه وارد بازار میشود.
وی با اشاره به عرضه جوجه یک روزه به سامانه بازارگاه اظهار کرد: این امر منجر به شفاف سازی قیمتها شده و مرغدار راحت تر انتخاب میکند؛ اما صاحبان مرغ مادری باید از سوی وزارت جهاد کشاورزی مکلف به ارائه جوجه یک روزه شوند.
وضعیت تیراژ تولید
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران در ادامه سخنان خود با بیان این که بیش از ۱۹۰ میلیون تخم مرغ باید خوابانده شود تا ۱۵۰ میلیون قطعه جوجه یک روزه تأمین شود، گفت: در این راستا مدیریت تولید ضروری است تا قیمتها منجر به زیان خود تولید نشود.
ابراهیمی اظهار کرد: در حال حاضر پروتئین حاصل از مرغ و تخم مرغ در بازار کشور ارزانترین پروتئین بوده و حتی با بررسی نرخها میتوان عنوان کرد در منطقه هم عدد پایینی را به خود اختصاص داده است.
این مسئول صنفی به وضعیت آمار چند ماه اخیر اشاره کرد و گفت: آمار جوجهریزی در ۶ ماهه نخست امسال نسبت به مشابه سال گذشته ۲۰ درصد افزایش داشت؛ ضمن این که میزان جوجهریزی از شهریور روند صعودی دارد.
🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران