به گزارش پایگاه اطلاعرسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ محمدعلی کمالی مشاور اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران گفت: بنابر آمار طی یک تا ۲ ماه اخیر، میزان عرضه نسبت به تقاضا بالاست که همین امر منجر به کاهش قیمت مرغ زنده شده است.
به گفته او، طی ماه های اخیر به طور متوسط ماهانه ۱۴۵ تا ۱۵۰ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفته است که براین اساس به لحاظ تولید در وضعیتی قرار داریم که بخشی از مرغ باید توسط پشتیبانی امور دام خریداری و بخش دیگر صادر شود چرا که با انجماد مرغ و ذخیره سازی از قیمت کاسته می شود که این امر بر ضرر و زیان مرغداران می افزاید.
کمالی ادامه داد: برآوردها حاکی از آن که جوجه ریزی دی ماه به حدود ۱۵۵ میلیون قطعه برسد، درحالیکه بیش از ۱۴۵ میلیون قطعه نیاز بازار داخل نیست.
مشاور اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران با بیان اینکه نگرانی بابت جوجه ریزی شب عید و ایام ماه رمضان نداریم، افزود: با توجه به حجم جوجه ریزی ها، تا پایان سال در راستای تنظیم بازار اجازه صادرات ۵۰ هزارتن مرغ را باید بدهند که علاوه بر ارز آوری، تولیدکنندگان به امر تولید ترغیب شوند.
او با بیان اینکه مرغداران در فروش هرکیلو مرغ ۸ تا ۱۰ هزارتومان متضرر هستند، گفت: قیمت ۶۰ هزارتومانی مرغ زنده و شیرینگ پک شده ۹۰ هزارتومان کف قیمت است و سودی برای مرغدار در بر ندارد.
🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران