به گزارش پایگاه اطلاعرسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران به نقل از آنا؛ پس از یک دوره کوتاه، بازهم قیمت مرغ و قطعه مرغ در بازار به طور ناگهانی افزایش یافته است بهطوریکه برای خرید یک مرغ متوسط باید ۳۰۰ هزار تومان هزینه شود.
گزارش میدانی از سطح شهر نشان میدهد که افزایش قیمت مرغ با بهانههای مختلف مانند گرانی تولید و نبود نظارت کافی بر توزیع این محصول است.
غلامحسین جافر رئیس هیئت مدیره اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران درباره افزایش اخیر قیمت مرغ در بازار به خبرنگار آنا گفت: قیمت مرغ در برخی از شهرستانها افزایش و در برخی دیگر بدون تغییر بوده است؛ اما شایان ذکر است که روزانه حدود ۶ هزار ۵۰۰ تن مرغ در کشور تولید میشود و هیچ کمبودی در این زمینه نداریم. همچنین اکنون قیمت مرغ زنده برای هر کیلوگرم در بازه بین ۶۳ تا ۶۸ هزار تومان تعیین میشود.
وی در واکنش به ارائه مرغ با قیمت بالای ۱۰۰ هزار تومان در بازار در حالی که قیمت مصوب حدود ۷۳ هزار تومان است، گفت: قیمت مصوب ۷۳ هزارتومانی با جوجه یک روزه ۱۶ هزار و ۹۰۰ تومانی و کنجاله سویا ۱۶ هزار تومانی بود. اکنون قیمت مصوب کنجاله سویا به ۲۰ هزار و ۹۰۰ تومان افزایش یافته است. جوجه یک روزه نیز با قیمتی حدود ۲۸ الی ۳۰ هزار تومان قابل تهیه است و کنجاله سویا و جوجه یک روزه مؤلفههای تولید مرغ گوشتی هستند.
رئیس هیئت مدیره اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران گفت: زمانی که با توجه گرانی مولفه تولید مرغ زنده با قیمتی در بازه ۶۳ تا ۶۸ هزار تومان به فروش میرود، نباید قیمت گوشت مرغ از ۸۵ تا ۹۰ هزار تومان فراتر رود.
به گفته این مسئول صنفی؛ هزینه بالای تأمین نهاده دلیل اصلی افزایش هزینه تولید مرغ برای مرغداران است. از این رو تولید مرغ برای تولید کننده صرفه اقتصادی ندارد اگر قیمت ها با همان نرخ مصوب باقی بماند.
جافر ادامه داد: تولید در صنعت مرغدتری کشوربدون هیچ مشکلی از سوی تولید کنندگان ادامه دارد این درصورتی است که دولت با حمایت خود، نهاده مورد نیاز این صنعت را به موقع و با قیمت متعادل به دست مرغدار برساند
🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران