به گزارش پایگاه اطلاعرسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ ابراهیمی با اشاره به اینکه در ماه های گذشته بازار شرایط آرامی را تجربه کرده است، گفت: در صورتی که تولیدکنندگان این بخش متضرر شوند به طور حتم در ماه های آتی تولید دچار مشکل می شود و می تواند کاهش تولید را در پی داشته باشد.
این مقام صنفی با بیان اینکه اکنون قیمت تمام شده هر کیلوگرم مرغ زنده ۶۴ هزار تومان است، افزود: در حال حاضر این محصول با قیمت کیلویی ۵۳ تا ۵۶ هزار تومان به فروش می رسد که نشاندهنده زیان هشت تا ۱۱ هزار تومانی تولیدکنندگان روی هر کیلوگرم مرغ است.
وی ادامهداد: این در حالی است که هر ساله هزینه های تمام شده تولید افزایش می یابد، اما قیمت مرغ زنده در مقایسه با سال قبل کاهش یافته است و سود عادلانه ای برای مرغدار ندارد.
ابراهیمی افزود: نرخ خرید هر کیلوگرم مرغ «شیرینگ پک شده» توسط شرکت پشتیبانی امور دام ۸۵ هزار تومان است که جذابیت کمی برای مرغداران دارد و حجم خرید آن با توجه به تولید مازاد، کافی نیست.
شیرینگ پک نوعی از بسته بندی است که در آن از پوششی شفاف و نازک بنام نایلون استفاده می شود که اطراف محصول را احاطه میکند. در نوعی از بسته بندی شرینک پک، پس از قرارگرفتن فیلم شیرینگ در اطراف محصول، این لایه پلاستیکی تحت حرارت قرار میگیرد تا به مقدار کافی کشش یابد و محصول را پک نماید. این نوع از دستگاهها بسته بندی، سریع، با کیفیت، ارزان و با قابلیت حملونقل آسان را در اختیار صاحبان صنایع مختلف قرار میدهند.
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور درباره قیمت جوجه یکروزه گوشتی، گفت: چندی پیش قیمت جوجه یکروزه اندکی کاهش یافته بود که بهتازگی مجدد قیمت آن به ۲۸ تا ۳۰ هزار تومان رسید. با توجه به هزینه های تمام شده تولید، این نرخ برای تولیدکنندگان زیاد است و توانایی خرید جوجه با این قیمت ها را ندارند.
وی اظهار داشت: روز گذشته وزارت جهاد کشاورزی برای جلوگیری از افزایش قیمت جوجه یکروزه، طی نامه ای به دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یکروزه هشدار داد که قیمت این محصول بیشتر از نرخ تعیین شده و توافقی نباشد.
ابراهیمی از تولیدکنندگان جوجه یکروزه خواست برای حفظ آرامش بازار مرغ در قیمت جوجه یکروزه تجدیدنظر کنند تا قیمت ها تعدیل شود.
🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران