به گزارش پایگاه اطلاعرسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران به نقل از ایرنا؛ مشاور اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی گفت: بنابر آمار حداکثر مصرف مرغ گوشتی سالانه ۲ میلیون و ۴۰۰ تا ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن است.
محمدعلی کمالی سروستانی، مشاور اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی، گفت: بنابر سیاست وزارت جهاد، افزایش جوجه ریزی ها و تولید در راستای ثبات بازار در دستور کار قرار گرفته است که همواره برای اطمینان از این موضوع که تولیدکنندگان با این سطح تولید زیان نبینند، دریچه صادرات را باز کردیم.
به گفته او، با توجه به سیاست افزایش جوجه ریزی ها، خرید حمایتی در راستای تامین ذخایر داخل باید در دستور کار قرار گیرد و از طرفی هم مازاد تولید به بازارهای هدف صادر شود تا بتوان علاوه بر پایداری تولید درآمد ارزی بدست آورد.
کمالی سروستانی ادامه داد: هم اکنون ظرفیت تولید و زیرساخت های مرغ گوشتی، جوجه یکروزه، کارخانه های جوجه کشی و خوراک دام بیش از ۳ میلیون تن در سال است، در حالیکه مصرف مرغ کشور در حد ۲ میلیون و ۴۰۰ تا ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن است که به شرط افزایش بهره وری، امکان رقابت در بازارهای هدف وجود دارد.
مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: با احتساب مصرف مرغ داخل، جوجه ریزی ماهانه حداکثر ۱۳۵ تا ۱۴۰ میلیون قطعه جوابگوست. هرچند در ماه های مختلف میزان جوجه ریزی ها متفاوت است.
🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران