به گزارش پایگاه اطلاعرسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ صدرالدین عظیمی گفت: هم اکنون متوسط قیمت هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۵۰ تا ۵۲ هزار تومان است.
به گفته او، بنابر آمار در خرداد بالای ۱۴۰ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفته که به سبب تولید بالای ۲۷۰ تا ۲۸۰ میلیون قطعه مرغ گرم، کمبودی در عرضه نداریم.
عظیمی با بیان اینکه قیمت مصوب و دستوری معنا ندارد، افزود: با توجه به افزایش هزینه های تولید، قیمت مرغ باید تابع مکانیزم عرضه و تقاضا باشد به طوریکه با افزایش عرضه، قیمت کاهش می یابد.
نایب رئیس هیئت مدیره اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران با اشاره به راهکار تنظیم بازار مرغ گفت: خرید حمایتی مرغ توسط پشتیبانی امور دام به سبب عرضه در بازار راهکار ایجاد تعادل و حمایت از مرغدار نیست، از این رو مدیریت جوجه ریزی بر مبنای مصرف و صادرات و استمرار آن بهترین راهکار تنظیم بازار مرغ است.
او درباره آخرین وضعیت صادرات مرغ گفت: بنابر آمار از ابتدای سال تاکنون ۶ هزار تن مرغ به بازارهای هدف صادر شده است، در حالیکه بدلیل مازاد تولید، پتانسیل صادرات ماهانه ۱۰ تا ۱۵ هزار تن مرغ وجود دارد.
🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران